Категории

Секојдневни предмети претворени во ликови од Војна на Ѕвездите

Javier Perez, познат на Инстаграм како Cintascotch, е графички дизајнер, аудиовизуелен продуцент и партнер во дигиталната агенција Cafeína во Екуадор.

Тој има победено на неколку натпревари за постери, илустрации и анимација. Најпознат е по своите инстаграм експерименти каде што комбинира илустрации со вистински објекти.

Тој сака луѓето да одморат од фотографии. Дел од неговите клиенти се: Santillana, Volkswagen, Cosmopolitan, 7UP, Samsung, National Geographic, Money Magazine, и Oprah Magazine.

Неговата работа е екстремно едноставна и минимална. Тој ги обожава Војна на Ѕвездите, и неговите најнови уметнички дела се во негов стил, но со ликови од Војна на Ѕвездите.

Погледнете ги овие преубави дизајни!

 

Прегледи:
187
Категории:
Уметност
Објавено на:
27.10.2020