Секојдневните проблеми на просечната жена прикажани преку комични илустрации

Пруденс е 26-годишен белгиска илустраторка. Таа вели дека многу луѓе се пронашле себеси во нејзината работа, па поради тоа таа наоѓа време покрај работата, да пишува, да прави интересни илустрации и стрипови. 

Погледнете ги нејзините илустрации и со сигурност ќе се пронајдете барем во дел од нив.
Коментари

коментари