Категории

Секс поза според висината

Дали вашиот партнер е екстремно висок или пак го проживувате хоророт и не смеете да облечете високи потпетици кога сте со него?

Велат во хоризонтала не е важно, но сепак да видиме која е најсоодветната поза за вашите висини:

Иста височина : Кучешка поза

Девојката се потпира на сите четири, а партнерот е зад неа и пенетрира држејќи ја девојката за колковите за да ги мрда напред и назад. Партнерката може да прави промени со тоа што некогаш ќе легне со лицето надолу, испружена на креветот, со нозете испружени и раздвоени додека тој лежи врз неа и пенетрира одзади. Потоа навалете се напред се додека рацете не ви го допрат подот, а ако чувствувате дека пенетрира предлабоко, поткренете се.

1 2

Прегледи:
430
Објавено на:
25.03.2016