Видео: Како реагираа жените кога добија сексуални играчки за Денот на вљубените?

Мажите вообичаено за Денот на вљубените на своите избранички им поклонуваат срца или слатки работи кои симболизираат љубов, ги водат на романтични вечери или пак им приредуваат останати незаборавни моменти.

Но што кога мажот за Денот на вљубените на својата избраничка ќе и подари сексуална играчка? За тоа како реагираа тие, погледнете во видеото…

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=eMTNwdc1Zbc[/tube]
Коментари

коментари