Категории

Селфито веќе не е во мода, сега се оди на белфи! (фото)

Феноменот наречен селфи го излуде целиот свет и скоро и да нема личност која не се фотографирала со својот мобилен. Како и сите други работи и селфито еволуираше во славното “белфи”. 

Станува збор за селфи на задникот кој стана вистински хит. Белфи со рамена, белфи во огледало, белфи одблизу, се е дозволено.

Плејбој избра интересна галерија на белфиња, кои дамите ги направиле со своите мобилни телефони и фотоапарати, па ги објавиле.

Локациите на кои се фотографирани се различни, а изборот на облека е исто доста интересен.

1601100782mn 1601100783mn 1601100784mn

1601100787mn

1601100788mn

1601100789mn

16011007810mn

16011007811mn

16011007812mn

16011007813mn

16011007814mn

Прегледи:
536
Објавено на:
11.01.2016