Категории

Сестри близначки, кои со својот необичен танц го привлекоа вниманието на милиони

Двете сестри близначки Poonam и Priyanka Shah се дипломци на Универзитетот Илиноис Urbana Champaign и исто така го изучувале Индијскиот класичен танц Bharatnatyam, околу десетина години.

Близначките се познавачи и на Боливуд и биле дел од колектив чија работа била инспирирана од Боливуд. Тие се горди на фактот што имаат изучувано различни танци, а сето тоа го инкорпорираат во нивните перформанси и фитнес рутина. Последното од нив е ова видео кое наиде на голем интерес од јавноста. Зашто? Погледнете и ќе ви стане јасно.

The Legacy Intro (Dr.Srimix & Klasikhz)When you combine Bharatnatyam fusion with your daily hip hop exercises! Mostly because this mix was too amazing not to, Dr. Srimix & Klasikhz :) #talentedDJfriends #lifeSoundtrack from Legacy on Broad’s intro: https://soundcloud.com/legacyonbroad/the-legacy-intro-dr-srimix-klasikhz

Posted by Poonam & Priyanka on Monday, February 1, 2016

Прегледи:
41
Објавено на:
08.02.2016