Категории

„Шампион“ – новата песна на младиот пејач Давид Михајлов

Младиот македонски изведувач Давид Михајлов ја објави својата нова песна “Шампион”. Уште на прво слушање може да се забележи дека станува збор за нов хит. Оваа песна е комплетно авторско дело на Темелко Андреев и неговата „Sidechain Production“. Зад видео записот стои видео продуцентот Марио Лазаревич (Rooftop Production), а видеото е снимано на повеќе локации во Велес. 

Уживајте во оваа прекрасна нумера и спот!

Прегледи:
134
Категории:
Музика