Шарени камчиња

Креативноста на турчинката Шехназ Бач (Sehnaz Bac), која алика на морски камења со акрилни бои, веќе одлични ја познавате од “Цртежи на камчиња”.
Шехназ продолжува  да твори, па решивме повторно да  ги претставиме  нејзините најнови дела кои сме сигурно дека ќе ви фасцинираат како и првиот пат.
Коментари

[fbcomments]