Категории

Шареноликоста на светот претставена преку овие победнички фотографии

Фотографскиот натпревар Intrepid Travel заврши неодамна после спектакуларни фотографии изминатите 12 месеци.

Со различна тема секој месец, фотографи од целиот свет, професионалци и аматери, ја покажаа својата работа и воодушевија. Ова се најдобрите од нив!

The Taj Mahal, Agra,на Matt Sims

Bachalpsee Lake, Switzerland, на Genevieve Schneider

Child monks in the morning, Bagan, на Scott Laird

Cold little monkey, Japan, на Michael Haikal

Temple through hot air balloon, Bagan, на Xiuzhi Pham

Прегледи:
358
Објавено на:
07.06.2017