Категории

Шеги коишто ќе Ве насмеат и релаксираат

После работа е време за одмор, така што земете си кафенце и опуштете се. А, ние Ви подготвивме нешто плус за со Вашето омилено кафе. Погледнете неколку шеги коишто ќе Ви ја освежат енергијата:

1. Размислувајќи за мала закуска после 5 минути откако рековте дека сте прејадени:

2. Кажувајќи му на Вашиот терапевт дека се чувствувате навистина добро, но всушност сте вакви:

3. Додека возите и правите нешто непрописно, но сепак си велите ништо страшно, сите се здрави и живи:

4. Обидувајќи се да откриете како ги потрошивте сите пари за неполни три дена:

 

Прегледи:
198
Ознаки:
· ·
Објавено на:
21.02.2023