Категории

Шеги коишто ќе Ве опуштат и развеселат

Низ целиот стрес и работа, шегите се секогаш добредојдени и се најдобар начин да се опуштите и насмеете. Уживајте во продолжението што следи:

1. Она кога работодавачот се однесува како да му/ѝ е грижа за Вашето ментално здравје:

2. Вашата фаца кога состанокот треба да заврши, но секогаш има една личност што упорно не престанува да зборува:

3. Кога менаџерот Ве прашува за трошоците што сте ги направиле во текот на бизнис патувањето.

Вие: Правев бизнис бре човек.

4. Читајќи давање оставка од налутен вработен:

 

 

Прегледи:
297
Објавено на:
23.01.2023