Шест факти кои докажуваат дека Ходор е жив

1.Не видовме дека умира

Да видовме дека ја држи вратата и дека е нападнат од многу скелети, но во Игра на троновите никогаш не можеш да бидеш сигурен дека некој е мртов, без да го видиш умрен.

2. Ходор е сеуште жив во книгите

Џ.Р.Р. Мартин сеуште го нема убиено Ходор во книгите, заради тое сеуште имаме надеж дека ќе се појави во понатамошните епизоди.

 

3. Ходор е крупен и силен

Со оглед на неговата сила и физички изглед, не е веројатно дека лесно ја предава битката.

 

4. Ходор е на најавата за следната епизода

Ако Ходор е умрен, тешко дека ќе се појави во најавата за следна епизода.

 

5. Актерот кој го игра Ходор го најави неговото појавување

Kristian Nairn после завршувањето на последната епизода твитна дека ќе се врати.

„Да, можеби изгледа дека Ходор е мртов, но ако размислите подлабоко и се сетите не одредени детали, не би ве изненадило моето враќање следната сезона, ЖИВ.“

 

6. Името Ходор на француски значи „прероден“

 
Коментари

[fbcomments]