Шишките се повторно ‘ИН’

Не постои жена која барем еднаш во животот не носела шишки, или не помислила да ги направи.

Златното правило на фризурите гласи дека секоја жена треба да екпериментира со својата коса и да ги проба сите можни стилови со цел да ја пронајде онаа идеалната.

Шишките се една од фризурите кои визуелно го подмладуваат лицето и ги истакнуваат цртите. Оваа сезона тие се една од најпопуларните фризури која за сигурно се ‘врати’ за да остане. Доколку сте се одлучиле за храбра промена на вашата фризура, тогаш ние ви споделуваме неколку изгледи кои ќе ве убедат дека шишките се токму вистинската.
Коментари

[fbcomments]