Шминкерка ги користи своите усни да креира ремек-дела инспирирани од поп кулурата! (ФОТО)

Инстаграм е полн со мејк ап артисти кои креираат уникатни дела користејќи ги своите тела како платно. Сепак, тоа не е случај со Рајан Кели, бидејќи нејзиниот талент за шминка е на сосема друго ниво.

Кели е шминкерка и е сопственичка на компанија за шминка кој работи на усовршувањето на своите техники за креирање ремек-дела на усните последниве 4 години. Погледнете како изгледа нејзината уметност!

 

 
Коментари

коментари