Категории

Шокантни фотографии за еколошката катастрофа кои мора да ги видите!

Загадувањето е огормен проблем со кој се соочува светот, а често несвесни за овој проблем и последиците од негржата кон околината нанесуваме непоправлива штета.

Ова се фотографии кои не се пријатни за очите, не им е тоа ни целта. Шокираат, отвараат очи, ја будат свеста за како треба да се однесуваме кон околината, природата и животните.

Вода преполна со смет, вода обоена од нафта, животни заглавени во жици, пластични ќеси, езеро со мртви риби, опустошени шуми.

Прегледи:
323
Објавено на:
14.01.2016