Шокантно видео кое покажува зошто не треба да гледаме во мобилниот телефон додека одиме по улица

Јонас има 24 години и сака да слуша музика  и разговара со пријателите на мобилен телефон. Тој набрзо ќе доживее  искуство кое ќе го смени неговиот живот.

Ова видео на драматичен начин го покажува едниот од најголемите проблеми на современото време. Секој кој поседува паметен телефон треба да размисли за ова  и да извлече потребна лекција!

Извор : makedonijadenes.com.mk
Коментари

[fbcomments]