Чек дис аут
Search

Шпанија е во карантин: Погледнете како се обидуваат полицајците да ги расположат граѓаните!

Многумина велат дека „италијанското сценарио“ се случува во Шпанија. И додека многумина се во домашна изолација, погледнете што прават нивните полицајци.

За време на карантинот во Шпанија, полициските возила патролираат по тесните градски улици, свирејќи детски песни за сите оние луѓе кои се во излолација во своите домови.

Овој прекрасен гест го подига моралот на населението и им дава верба на луѓето. Погледнете го видеото кое ја воодушеви планетата:
Коментари

[fbcomments]