Категории

Шпанската кралица Летиција, симбол за елеганција и во неофицијални секојдневни изданија

Шпанската кралица Летиција важи за една од најдобро стилизираните кралски припаднички во светот. Нејзиниот секојдневен стил зрачи со префинетост и женственост, и при тоа е сосема „кежуал“ и во секојдевниот живот и може да биде извор на инспирација за сите деловни жени денес.