Категории

Шпански фотограф ја доловува страста на луѓето во вода

Џоан Керол е фотограф и графички дизајнер од Шпанија. Повеќе од 100.000 луѓе се воодушевени од неговиот профил на Инстаграм. Тој користи светлина, вода и движење за да ги воодушеви своите следбеници со кои сака да споделува одредено чувство на енергија. Ако ви недостасува магија во реалниот свет, ќе бидете воодушевени кога ќе се движите низ овие фотографии.

Ние не можевме да одолееме на искушението да ги споделиме неговите најчудесни фотографии. Предупредување: може да бидете љубоморни што не ве одбрале да бидете модел!

 

View this post on Instagram

 

Spinning around | with @karelfaya @sergioadell | #photography #portrait #couplegoals #goals #joancarolphotography

A post shared by Joan Carol PHOTOGRAPHY 📷✨ (@joancarolphotography) on

 

View this post on Instagram

 

Come September | with @diiana0209 @guillemp_13 | #joancarolphotography #couplesgoals #love #photography #portrait

A post shared by Joan Carol PHOTOGRAPHY 📷✨ (@joancarolphotography) on

 

View this post on Instagram

 

No matter what they say | with @diiana0209 @guillemp_13 | #love #couplesgoals #photography #portrait #joancarolphotography

A post shared by Joan Carol PHOTOGRAPHY 📷✨ (@joancarolphotography) on

 

View this post on Instagram

 

Touchdown with @andreaaaabernal @loqoplaia4 #joancarolphotography #models #photoshoot #temalibrecondevon #love #hotelrosamar #moodyports

A post shared by Joan Carol PHOTOGRAPHY 📷✨ (@joancarolphotography) on 4, 2017 at 1:52pm PDT

 

View this post on Instagram

 

Sweet dreams | with @mmmoraleess | #photography #portrait #art #photo #joancarolphotography

A post shared by Joan Carol PHOTOGRAPHY 📷✨ (@joancarolphotography) on

 

 

View this post on Instagram

 

My own way | with @laiaa.llado | #portrait #photography #joancarolphotography #art #photoshoot #photographer

A post shared by Joan Carol PHOTOGRAPHY 📷✨ (@joancarolphotography) on

 

View this post on Instagram

 

Remember me | with @juliiiavargas | #joancarolphotography #portrait #art #photography #water #photoaquae19

A post shared by Joan Carol PHOTOGRAPHY 📷✨ (@joancarolphotography) on

 

View this post on Instagram

 

Thats what I like 🌴🌊 | with @mvillalba__ @juanolam | #couplegoals #love #photography #portrait #joancarolphotography

A post shared by Joan Carol PHOTOGRAPHY 📷✨ (@joancarolphotography) on

 

View this post on Instagram

 

I’m loving angels instead | with @juliiiavargas | #joancarolphotography #photography #model #angel #portrait

A post shared by Joan Carol PHOTOGRAPHY 📷✨ (@joancarolphotography) on

Прегледи:
633
Објавено на:
09.10.2020