Категории

Што да се носи во Лондон на крајот на зимата?

Она што е Њујорк во Америка, тоа е Лондон во Европа.

И покрај тоа што би помислиле дека супер егзибиционистичкиот Њујорк е супер отворен за сите можни стилови и дека Њујорчанките многу добро знаат да спакуваат примамлива, смела и одважна форма, би го помислиле со полно право, но со едно мало потсетување.

Најголемиот бунт во светот на модата потекнува од пунк-културата што дојде токму од улиците на Лондон.

Затоа за време на Модната недела во Лондон можете да го видите флертувањето со сите стилови на начин на кој не можете ни да замислите.

Отсекогаш било вака, но оваа зима нема преседан.

Против дождот и сивото време што преовладува во Лондон се борат со нивниот стајлинг на многу ефикасен начин!

Прегледи:
509
Објавено на:
27.02.2020