Што е HIIT? Кои се придобивките на овие вежби и како да вежбате правилно? (ВИДЕО)

HIIT или High Intensity Interval Training, е техника за тренирање чија цел е во што пократок временски период да вложите целосен напор, проследен со период на одмор или активно закрепнување. Кои се придобивките на овие вежби и како да вежбате правилно, дознајте во ова видео.
Коментари

коментари