Категории

Што е кросфит? Зошто оваа дисциплина е толку популарна? Жарко Батиќ ги има одговорите на сите прашања! (ВИДЕО)

Што всушност претставува Кросфитот? Дали е оваа физичка дисциплина соодветна за вас? Како влијае исхраната врз резултатите? Одговорите на овие и уште на многу други прашања ги има Кросфит тренерот Жарко Батиќ во #подоброздравје.

Прегледи:
66
Објавено на:
20.12.2019