Што е тоа „обратен баџи скок“? Нешто како лет на птица… (ВИДЕО)

Вистинските зависници од адреналин секогша измислуваат нови начини и нови предизвици за зголемување на адреналинот.

Обратниот банџи скок може да го „искусите“ во Перу, а вушност е скок од земја во небо и назад. Како изгледа тоа? Погледнете.
Коментари

[fbcomments]