Што е тоа што го наведува еден маж да се вљуби во жена

Дали е во прашање одреден момент, одреден квалитет или пак хемија?

# Мисли дека може да ја направи среќна…вниманието му го привлекува девојка/жена која често знае да се насмее. Затоа многу мажи ќе ви кажат дека на својата сакана прво ја забележале насмевката.

# Вљубувањето е дел од патувањето кон љубовта…иако многумина сметаат дека вљубувањето е случајно, во духовна смисла тоа е минлива точка кон вечното љубовно патување.

# Добро се чувствува покрај неа…сака покрај својата дама да се чувствува како суперхерој.
Коментари

[fbcomments]