Категории

Што ќе направи оваа мајка кога ќе најде дрога во собата на ќерка и?

Мајка од Тексас била запрепастена и многу љута кога во собата на 16 годишната ќерка помислила дека нашла дрога. 

Од пораките меѓу мајката и ќерката, може да се види смешната ситуација, кога мајката наоѓа шарени пилули, кои всушност се наивна играчка.

Љутата мајка и вели на ќерката да дојде веднаш дома и дека е казнета, а решението на проблемот е едноставно, ќерката и вели на мајката „дрогата“ да ја стави во вода.

ckd_jxmuyaawyjc-1 ckd_jxnukaevdez

Сепак тоа биле диносауруси, а мајката останала збунета со мислата „Мислев дека имас 16 години, не 7“.

 

 

Прегледи:
40
Објавено на:
19.06.2016