Категории

Што ќе носиме следната пролет во 2020. година?

Сара Бартон, креативниот директор на модната куќа Александар Меквин, направи силно влијание врз светот на модата претставувајќи ја колекцијата за пролет 2020. година. Невозможно е да изберете омилено парче од оваа колекција бидејќи се извонредни, а исто така нема да можете да престанете да ги гледате овие фотографии.

Погледнете што ќе се носи пролетта 2020. година!