Категории

Што ќе ти се случи доколку се најдеш затворен со десетина бебиња панди? (ВИДЕО)

Сте се запрашале ли некогаш што ќе ви се случи доколку се најдете затворени со десетина бебиња панди? Сигурно не, но тоа е нешто многу слатко и многу заморно. 

Работата на овој човек е да се грижи за пандите, а малечките не сакаат да се одвојат од него. Тоа за него претпоставуваме е ужасно напорно, но е навистина слатко и смешно.

https://www.youtube.com/watch?v=oP7N_fGQv7Q

Прегледи:
243
Објавено на:
21.03.2018