Категории

Што мислат Јапонците за Европјаните? Мапа која го покажува тоа за секоја држава

Што всушност Јапонците мислат за Европјаните? Nick Kapur напраил мапа што Јапонците мислат за секоја европска држава, според тоа што излегувало прво на Јапонскиот Google autocomplete предлози.

 

Прегледи:
132
Објавено на:
28.04.2016