Категории

Што можете да очекувате да видите во Рим

Мешавина од класика и секојдневие, град којшто изобилува со повеќе од 900 цркви и околу 280 фонтани  – прекрасниот Рим. Рим е град со бурна историја, премногу знаменитости и неверојатна убавина.

Погледнете колкеција фотографии од она што можете да го очекувате во овој неверојатен град на којшто нема да можете да одолеете:

Прегледи:
97
Објавено на:
17.01.2023