Што не е во ред со оваа фотографија? Еден детал, а ретко кој може да го забележи!

Погледнете ја добро фотографијата и обидете се да воочите што не е логично на неа. На неа гледате мост, река, човек кој поминува преку мостот, природа, но нешто не е на свое место.

 

Не го барајте веднаш решението, обидете се да погодите сами.

Решение: Реката не продолжува позади мостот.
Коментари

[fbcomments]