Категории

Што ни порачува Универзумот денес: Важна порака за 17 Март 2020 година

Порака на Универзумот за 17 Март 2020 година –  Престанете да се жалите и размислувате за работи што ги немате, туку бидете благодарни на она што го имате.

Универзумот денес порачува:

 

Исполнете го своето битие со љубов, светла енергија и внатрешен мир.

 

Само на овој начин ќе најдете среќа и задоволство.

 

Дејствувајте во склад со повисоката фреквенција на вашата енергија.

 

Фокусирајте се на вашите цели, затоа што добри работи ќе ви се случат наскоро.

 

Манифестирајте го она што долго го чекавте.

 

Престанете да се жалите и размислувате за работи што ги немате, туку бидете благодарни на она што го имате.

 

Кога сте задоволни со работите што вè опкружуваат, универзумот ќе ви даде уште повеќе.

Прегледи:
341
Објавено на:
17.03.2020