Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 02 Декември 2019 година

Порака на универзумот за 02 Декември 2019 година – Отворете го своето срце за љубов, засакајте се себеси.

Универзумот денес порачува:

 

Љубовта кон себеси е најубавиот поклон што можете да си го дозволите. Кога навистина и потполно се сакате такви како што сте, тоа ќе донесе неверојатна моќ и сила.

 

Искрената љубов кон себеси подразбира дека го сакате секој дел од вашето битие, вашето тело, недостатоци, доблести, вашиот ум и начинот на кој постапувате.

 

Не е важно што мислат луѓето за вас, важно е секогаш да бидете на ваша страна.

 

Кога ќе се посветите на себе, го зајакнувате вашето здравје и потенцијалот.

 

Нека во вашето срце се пресели магијата на ЉУБОВТА!

Прегледи:
139
Објавено на:
02.12.2019