Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 1 Декември 2019 година

Порака на универзумот за 1 Декември 2019 година – Една врата се затвори, но Универзумот одма отвора нова пред вас.

Универзумот денес порачува:

 

Кога поседувате високи енергетски вибрации, тогаш ја добивате мудроста и сите потребни информации.

 

Една врата се затвори, но Универзумот одма отвора нова пред вас.

 

Не тапкајте во место, обрнете внимание и слободно влезете во полето на нови можности и добри промени.

 

Секоја тешка животна лекција се случува за нашата сила да стане посилна, моќта помоќна, а мудроста почиста.

 

Ако ви е тешко сега, затворете ги очите, земете длабок здив и изговорете гласно – СЕ ЌЕ ПОМИНЕ!

 

Секогаш гледајте напред со доза на оптимизам и стравот ќе исчезне.
Коментари

[fbcomments]