Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 11 Февруари 2020 година

Порака на универзумот за 11 Февруари 2020 година – Секој ден е нова шанса за да направите нешто убаво за себе.

Универзумот денес порачува:

Денес е ден за добри и здрави одлуки.

 

Телото е вашиот храм, умот е ваш штит, а срцето е најдобро средство за среќа.

 

Гриќете се за вашето тело преку нова диета, вежбање и грижа.

 

Умотот се брани од лоши мисли и негативни ставови и му дозволува на срцето да ве води низ животот.

 

Вашиот ум, тело, срце – тоа е она што ве прави уникатно битие.

 

Убави сте со добри измени, убави планови.. активирајте се веднаш во полето на трансформација.

 

Секој ден е шанса да направите нешто убаво за себе.