Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 12 Декември 2019 година

Порака на универзумот за 12 Декември 2019 година – Кармата нè казнува, но и нè наградува.

Универзумот денес порачува:

 

Верувајте во себе. Верувајте дека сте таа светлина што може да ги промени работите на подобро.

 

Верувајте дека имате моќ што ја менува темнината во светлина.

 

Целокупната убавина што влегува во вашиот живот е целосно заслужена.

 

Кармата нè казнува, но и нè наградува.

 

Ако живеете според тој принцип, ќе постигнете апсолутен баланс.

 

Откријте кои сте навистина. Истражете ја вашата душа и откријте што има во вас.

 

Сакајте го вашето битие целосно, со сите свои доблести и недостатоци!

Прегледи:
148
Објавено на:
12.12.2019