Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 13 Ноември 2019 година

Порака на универзумот за 13 Ноември 2019 година – Откако ќе излезете од невремето на животот, никогаш повеќе нема да бидете иста личност.

Универзумот денес порачува:

Денес треба да се ослободите од сите негативни мисли, да си простите за сите грешки од минатото, да ги раширите крилјата како пеперутка и да полетате кон нов живот.

 

Помислете на сите свои желби – сега направете чекор што ќе ве приближи до исполнување на истите.

 

Универзумот ви испраќа важни знаци секој ден, додека спиете, додека одмарате, разговарате или слушате радио.

 

Погледнете во небото денес, можеби токлму во облаците има скриен знак што ќе ви го покажат вистинскиот пат.

 

Ставете ги сите знаци заедно како слагалица и наредете ги во една целина. Дури и ако ви недостасува еден дел, не е важно, ќе се појави.

 

Сè е добро и сè ќе биде добро!
Коментари

[fbcomments]