Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 15 Јануари 2020 година

Порака на универзумот за 15 Јануари 2020 година – Не бегајте од промени … Тие се вашиот најголем благослов во моментов!

Универзумот денес порачува:

 

Немојте да размислувате што прават другите, што мислат, какви тајни кријат … Вашата љубопитност е само производ на желбата за внимание.

 

Не дозволувајте да бидете горди, арогантни и груби … Тоа е само последица на ниското самопочитување.

 

Не обидувајте се да се расправате, да влегувате во конфликти и да се докажувате на секое место, пред сите луѓе … Важно е да сте свои, искрени и вистинити за вашето битие.

 

Не дозволувајте негативната енергија да ви го исполни срцето …. Секој нов ден има нова надеж и убава можност.

 

Не плашете се од годините … Кога сте убави однатре, вие сте убави и однадвор …

 

Не бегајте од промени … Тие се вашиот најголем благослов во моментов!

Прегледи:
427
Објавено на:
15.01.2020