Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 15 Ноември 2019 година

Порака на универзумот за 15 Ноември 2019 година – Вие заслужувате чудо и ќе добиете чудо!

Универзумот денес порачува:

 

Не ми е гајле што мислат другите за мене и за мојот живот, само јас ја креирам мојата среќа и судбина!

 

Повторувајте ја оваа реченица секое утро, секој ден или секој час.

 

Важно е да се ослободите од ограничувањата и да престанете да се плашите дали другите ќе се согласат со вашите одлуки.

 

Вие заслужувате чудо и ќе добиете чудо кога ќе започнете без страв да ја градите кулата од вашите соништа.

 

Не се откажувајте и подгответе се Универзумот да ви го испрати она што сте го побарале.

 

Доволна е визија и желба, а плановите сами ќе се појават на животниот пат.

Прегледи:
182
Објавено на:
15.11.2019