Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 16 Февруари 2020 година

Порака на универзумот за 16 Февруари 2020 година – Научете да простувате, вежбајте само љубов спрема себеси и вашиот внатрешен мир.

Универзумот денес порачува:

 

Заборавете на старите рани на душата, ослободете се од стравот и оставете во минатото да останат спомените.

 

Живејте со полни гради и секој ден користете ги вашите потенцијали.

 

Вежбајте и научете како да ја промените перспективата, односно како да ја насликате во посветли нијанси.

 

Научете да простувате, вежбајте само љубов спрема себеси и вашиот внатрешен мир.

 

Најдобриот период во вашиот живот допрва доаѓа.

Прегледи:
247
Објавено на:
16.02.2020