Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 16 Јануари 2020 година

Порака на универзумот за 16 Јануари 2020 година – Научете да простувате и имајте храброст да побарате прошка.

Универзумот денес порачува:

 

Иако минатото остави белег на вашата душа, тоа не е причина да не ја кренете главата горе и да продолжите напред.

 

Научете да простувате и имајте храброст да побарате прошка.

 

Не скривајте го во себе она што ве мачи. Душата се лечи кога ќе се отвори.

 

Покажете ги своите емоции, бидете искрени спрема другите, но пред се кон себе.

 

Само тогаш ќе бидете ослободени од каменот на горчина што ја притиска вашата добра душа.

 

Работете на вашата доверба, зајакнете ја и развивајте ја секојдневно.

 

Никогаш не заборавајте колку многу вредите.
Коментари

[fbcomments]