Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 21 Јануари 2020 година

Порака на универзумот за 21 Јануари 2020 година – Единствениот лек за секоја ваша лузна е ЉУБОВ, таа го лекува срцето.

Универзумот денес порачува:

 

Како птица која лета кон нови височини и ги истражува подароците на небото, така и вие ги откривате вашите граници на слобода и го наоѓате местото што ви ја радува душата.

 

Единствениот лек за секоја ваша лузна е ЉУБОВ, таа го лекува срцето.

 

Отворете го вашиот ум, расположете се и препуштете се на животот.

 

Дури и кога чувствувате дека тлотото под нозете полека исчезнува, Универзумот е со вас.

 

Целиот универзум е на ваша страна, само е важно да останете верни на самите себе.

 

Пред вас имате убава иднина, полна со успех и среќа. Прегрнете ја и оставете убавите спомени да се редат еден по друг.

 

Вашето срце ќе остане слободно и радосно!

Прегледи:
394
Објавено на:
21.01.2020