Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 22 Ноември 2019 година

Порака на универзумот за 22 Ноември 2019 година – Моќта е во вас. Силата е во вас. Вие сте извор на бескрајна позитивна енергија.

Универзумот денес порачува:

 

Не се врти назад, не се огледувај во своето минато.

 

Вие веќе не сте на тој пат во животот. Вие ја гледате затворената врата некое време и така ќе изгубите.

 

Го трошите вашето време. Ја губите свеста. Губите мотивација и желби.

 

Сè е поминато, далеку е зад вас. Сега сте на некој нов, различен пат на животот.

 

Сега сте похрабри, помудри, поискрени со себе. Подготвени за победа и за постигнување успеси.

 

Инстинктите, пороците, ситните препреки веќе не се закана за вас.

 

Моќта е во вас. Силата е во вас. Вие сте извор на бескрајна позитивна енергија.
Коментари

[fbcomments]