Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 23 Јануари 2020 година

Порака на универзумот за 23 Јануари 2020 година – Можете да направите се, ако верувате дека можете!

Универзумот денес порачува:

 

Постои решение за секој проблем.

 

Погледнете го секој аспект од вашиот живот со доза на оптимизам и ќе видите како волшебните решенија се кријат зад секој од нив.

 

Ништо не е трагично. Ништо не е конечно.

 

Секој неуспех, проблем, пречка е само една станица од вашето големо и долго патување.

 

На секоја станица, научете ги важните лекции, развивајте се и зајакнете ја вашата душа, а потоа качете се на возот за убава иднина и оставете ги мрачните предели далеку зад себе.

 

Време е во кутијата на заборавот да ставите сè што ве загрижува.

 

Закрепнете од лузните од минатото и тргнете напред.

 

Ве чека убав живот – започнете да верувате во тоа!

 

Можете да направите се, ако верувате дека можете!
Коментари

[fbcomments]