Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 25 Јануари 2020 година

Порака на универзумот за 25 Јануари 2020 година – Живејте СЕГА и ТУКА, свесни за убавината на секој момент.

Универзумот денес порачува:

 

Не дозволувајте вашата околина да ја блокира вашата енергија.

 

Ослободете се од препреки, правила и граници. Животот е еден и вие треба да го живеете само според вашите правила.

 

Секогаш треба да размислувате за иднината, но не дозволувајте секој ден да планирате и анлизирате за неа.

 

Постои изрека дека животот може да помине покрај вас додека вие правите големи планови и размислувате за тоа што ќе се случи за еден месец или една година.

 

Живејте СЕГА и ТУКА, свесни за убавината на секој момент.

 

Радувајќи се привлекувате радост!

Прегледи:
282
Објавено на:
25.01.2020