Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 26 Јануари 2020 година

Порака на универзумот за 26 Јануари 2020 година – Силата на космосот ќе ве придвижи во вистинско време!

Универзумот денес порачува:

 

Универзумот има поголеми планови за вас отколку што можете да замислите.

 

Потребна ви е пауза и одмор, но не грижете се.

 

Силата на космосот ќе ве придвижи во вистинско време и ќе ја отвори вратата за големи можности.

 

Пред вас се добри промени, само треба да ги проширите хоризонтите.

 

Правете го само тоа што ви дава енергија, а тоа што ви ја исцрпува засекогаш  исфрлете го од вашиот живот.

 

Слушајте го дождот, гледајте како лисјата паѓаат, гледајте го движењето на облаците.

 

Дизајнирајте лична совршена медитација која ќе ви донесе мир и ќе ви помогне да го исчистите умот.

Прегледи:
496
Објавено на:
26.01.2020