Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 28 Февруари 2020 година

Порака на Универзумот за 28 Февруари 2020 година – Како што правите, така и ќе биде!

Универзумот денес порачува:

 

Обрнете внимание на сè што правите.

 

Секогаш  внимателно избирајте зборови, внимателно однесувајте со себе и со другите.

 

Лошата карма понекогаш се „закачува“ за некои работи што ги сметаме за ситни и небитни, но затоа нејзината моќ исчезнува по бран на добри дела.

 

Наместо мрачни стеги, изберете љубов и светла енергија.

 

Некоја секоја ваша одлука биде проследена со добра енергија.

 

Не ја заборавајте старата изрека – како што правите, така и ќе биде!

Прегледи:
228
Објавено на:
27.02.2020