Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 29 Јануари 2020 година

Порака на универзумот за 29 Јануари 2020 година – Животот ќе ви се промени на подобро, само ако ги промените вашите верувања и начинот на размислување.

Универзумот денес порачува:

 

Преземете одговорност за сите работи што ви се случуваат во животот.

 

Размислувајте позитивно, секогаш бидете свесни за вашите соништа. Животот ни го дава она што го манифестираме.

 

Животот ќе се промени на подобро, само ако ги промените вашите верувања и начин на размислување.

 

Песимизмот е препрека број еден, стравот е пречка број 2, а несигурноста е трета пречка.

 

Ако верувате дека универзумот ќе ви помогне и ако се обидете да ги отстраните овие три пречки од вашиот начин на живот, сè ќе биде поубаво и полесно.

 

Универзумот ќе помогне секое негативно искуство да се претвори во ваша моќ.

 

Време е за емоционално ресетирање и прифаќање на лична сила.

Прегледи:
152
Објавено на:
28.01.2020