Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 29 Ноември 2019 година

Порака на универзумот за 29 Ноември 2019 година – Бидете среќни и славете го животот, бидејќи Универзумот ви подарува неверојатен потенцијал.

Универзумот денес порачува:

 

Следете ја вашата интуиција и дозволете си да чекорите по патот на довербата и исполнувањето.

 

Време е да ја искористите вашата моќ и да си дозволите да цветате како најубав цвет и да се претставите во вистинското светло.

 

Бидете среќни и славете го животот, бидејќи Универзумот ви подарува неверојатен потенцијал.

 

Вие треба да изберете – без разлика дали ќе останете заробени во сенките на минатото или ќе ризикувате и ќе создадете поубава верзија од вашиот живот.

 

Понекогаш е тешко да се пронајде храброст за многу животни промени, но откако ќе го почувствувате сладкиот вкус на болката, ќе почувствувате потреба постојано да се справувате со невремето на животот и да победувате.

 

Сега имате можност да си докажете на себе и на другите колкава ментална и духовна сила се крие во вашето срце!

Прегледи:
238
Објавено на:
29.11.2019