Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 30 Декември 2019 година

Порака на универзумот за 30 Декември 2019 година – Бидете она што сте во секое време, пред секоја личност и ќе видите дека срцето ви е олеснето.

Универзумот денес порачува:

 

Единствената работа што ве спречува на патот на среќата и успехот е вашето ЕГО.

 

Високото его е неволја, пречка и тежина за вашата душа.

 

Ослободете се од тешките емоции, ослободете се од тој товар на несигурност.

 

Бидете она што сте во секое време, пред секоја личност и ќе видите дека срцето ви е олеснето.

 

Не мора секогаш да се докажувате, да се истакнувате и да се стремите да бидете во центарот на вниманието – луѓето ќе ве сакаат онакви какви што сте и без напор ќе ја докажете својата вредност.

 

Зголемете ја вашата самодоверба. Повторете си секое утро – Јас сум остварена и позитивна личност. Јас заслужувам среќа.

Прегледи:
9