Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 7 Март 2020 година

Порака на Универзумот за 7 Март 2020 година – Вие заслужувате да живеете среќно – не ја крадете радоста од себе.

Универзумот денес порачува:

 

Оставете го минатото зад себе, тоа е само дел од вашиот живот, а не целиот ваш живот.

 

Ослободете се од мрачните спомени, чувството на немоќ и горчина што ја трујат вашата нежна и добра душа.

 

Обидете се да им простите на луѓето што ве повредиле. Погледнете наоколу – можеби тие станале нови, подобри луѓе.

 

Избришете ги негативните емоции и престанете да се жалите за вашата судбина.

 

Вие заслужувате да живеете среќно – не ја крадете радоста од себе.

Прегледи:
483
Објавено на:
07.03.2020